Belgicko a Holandsko

Belgicko3 Belgicko4 Belgicko3 Belgicko1 Belgicko1 Belgicko Belgicko2
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1325204
Cena od: 599 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

08.07.2024 6 dní First Minute 599 € +0 € autobusová
02.09.2024 6 dní First Minute 599 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Brusel • Bruggy • Antverpy • Giethoorn • Enkhuizen • Rotterdam • Zaanse Schans • Amsterdam

Program:
1. deň:
odchod zo Slovenska v ranných hodinách NON STOP cez Rakúsko a Nemecko, vo večerných hodinách príchod do Belgicka, ubytovanie.

2. deň:
raňajky, presun do hlavného mesta Belgicka – Bruselu. Prehliadka mesta, hlavné námestie (UNESCO) s cechovými domami a impozantnou radnicou, katedrála sv. Michala, Kráľovský palác. Presun do mesta Bruggy (UNESCO) – námestie De Markt, radnica, katedrála, ubytovanie.

3. deň:
raňajky, návšteva belgického mesta Antverpy s druhým najväčším prístavom v Európe, prehliadka centra - Grote Markt s renesančnou radnicou, katedrála Panny Márie s obrazom od Rubensa, cechové domy. Presun do Rotterdamu - návšteva najväčšieho prístavu v Európe, prehliadka centra mesta s unikátnou tržnicou a typickými domčekmi Kubushuizen. Pokračovanie do prímorského strediska Scheveningen – prímorská časť mesta Den Haag je vyhľadávaným strediskom s piesočnatými plážami, ubytovanie.

4. deň:
raňajky, presun do mestečka Giethoorn, stredom ktorého vedie hlavná komunikácia – gracht. Presun po hrádzi Houtribdijk, ktorá spája mestá Lelystad a Enkhuizen. Návšteva mesta Enkhuizen s typickou holandskou architektúrou a zachovalými stavbami, ubytovanie.

5. deň:
raňajky, návšteva dedinky „živého“ skanzenu Zaanse Schans s obchodíkmi, obytnými domami, ukážkou výroby syrov a drevákov. Presun do Amsterdamu – prehliadka historického centra mesta s námestím Dam, hlavná trieda Damrak, kvetinový trh, možnosť plavby loďou po amsterdamských grachtoch a návštevy Rembrantovho domu. Vo večerných hodinách odchod autobusom NON STOP na Slovensko.

6. deň:
v popoludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Krajiny

Zobraziť všetky »

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Váš E-mail::

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme členom združenia

Partneri