Rím KLASIK

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1336035
Cena od: 499 €
Príplatky od: 199 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

25.05.2024 4 dni Last Minute 550 € +199 € odlet: Viedeň letecká
15.06.2024 4 dni First Minute 550 € +199 € odlet: Viedeň letecká
21.09.2024 4 dni First Minute 550 € +199 € odlet: Viedeň letecká
19.10.2024 4 dni First Minute 499 € +199 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Program:
1.deň
odlet z Viedne do Ríma, transfer do centra, pešia prehliadka mesta (Fontana di Trevi, námestia Piazza di Spagna, Piazza di Colonna a Piazza del Popolo). Návrat do hotela, nocľah.

2.deň

raňajky, dnes navštívime Vatikán a pozrieme si Námestie sv. Petra a Baziliku sv. Petra s hrobkami pápežov. Môžeme vystúpiť do kupoly a individuálne si pozrieť Vatikánske múzeá a Sixtínsku kaplnku. Večer návrat do hotela, nocľah.

3.deň
raňajky, čaká nás Anjelský hrad na brehu Tiberu, most so sochami anjelov od Berniniho, Justičný palác, Piazza Navona, Pantheon a Benátske námestie. Ponoríme sa do krás antického Kolosea a Forum Romanum s Kapitolom (vstup je nutné objednať min. 45 dní vopred). Pokračujeme návštevou Baziliky sv. Petra v okovách (Michelangelova socha „rohatého“ Mojžiša) a Baziliky Santa Maria Maggiore, návrat do hotela, nocľah.

4.deň
raňajky, v závislosti od letových časov, dokončenie prehliadky mesta, alebo individuálne voľno. Transfer na letisko a odlet do Viedne.

Ubytovanie:
3 x v izbách s vlastným príslušenstvom (sprcha a WC) v 2*/3* hoteli v širšom centre Ríma.

Stravovanie:
3 x raňajky

Doprava:
Letecká doprava » Viedeň – Rím a späť.

Ostatné:
transfer v Ríme z letiska do hotela a späť, služby slovenského sprievodcu CK počas celého zájazdu, program podľa popisu bez vstupov a lístkov na MHD a metro, DPH.

Povinné príplatky:
letiskové, bezpečnostné a servisné poplatky 199 €/os., City tax v hoteli v Ríme 4 - 7 € /os./noc (platí sa priamo v hoteli).

Priplatky:
za jednolôžkovú izbu 170 €, vstup Koloseum a Forum Romanum 25 €/os., transfer z Bratislavy na letisko Viedeň a späť 25 €/os.

Poznámka:
Prehliadky v rámci programu sú peši alebo s využitím MHD. Cestovné lístky si zakúpite na mieste podľa informácií od sprievodcu.

Krajiny

Zobraziť všetky »

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Váš E-mail::

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme členom združenia

Partneri