Hotel Plitvice

Hotel Plitvice Hotel Plitvice Hotel Plitvice Hotel Plitvice Hotel Plitvice Hotel Plitvice Hotel Plitvice dvojlôžková izba pohľad jazero dvojlôžková izba pohľad park dvojlôžková izba s prístelkou pohľad park dvojlôžková izba s prístelkou pohľad park dvojlôžková izba s prístelkou pohľad jazero dvojlôžková izba s prístelkou premium park dvojlôžková izba s prístelkou premium park dvojlôžková izba s prístelkou premium park dvojlôžková izba s prístelkou premium park junior suita jazero junior suita jazero junior suita jazero senior suita jazero s balkonom senior suita jazero s balkonom senior suita jazero s balkonom senior suita jazero s balkonom senior suita jazero s balkonom
Destinácia: Chorvátsko, Plitvické jazerá
Kód zájazdu: 1131528
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Plitvice

TV domáce zviera chladnička,minibar kajak, kanoe jazda na koni parkovisko trezor internet, WiFi

Hotel Plitvice, ktorý navrhol renomovaný chorvátsky architekt Marijan Haberle, je skutočným architektonickým skvostom, ktorý sa nachádza v srdci Národného parku Plitvické jazerá, na samom prahu návštevníckej zóny parku.

Plitvické jazerá sú čarovným miestom, kde sa vytrvalosť a sila vody, nespútaná zeleň a nedotknutá príroda nádherne prelínajú s prísľubom pokoja a pohody. V takomto prostredí, na exkluzívnom mieste v Národnom parku Plitvické jazerá, sa nachádza hotel so zvláštnou atmosférou, ktorá vďačí za svoj názov tomuto nezabudnuteľnému kútu prírody - Hotel Plitvice.

Vďaka svojej starostlivo vybranej polohe sa hotel Plitvice nachádza v srdci najstaršieho národného parku v Chorvátsku. Iba 200 m od hotela sa nachádza autobusová stanica a vstup do návštevníckej zóny Parku. Krásu parku si budete môcť vychutnať aj z hotela, z ktorého je nádherný výhľad na malú náhornú plošinu uprostred parku.

V lobby bare sa nachádza obchod so suvenírmi a na recepcii si môžete vymeniť hotovosť. Hotel má vlastné bezplatné parkovisko a priateľský personál je vám k dispozícii nepretržite.

V hoteli Plitvice sa nachádza 160-miestna a la carte reštaurácia, lobby bar s vonkajšou terasou a TV salónik. Reštaurácia je vhodná na organizovanie pracovných obedov, večerí a prezentácií. Televízny salónik ponúka možnosť usporiadania malých stretnutí a seminárov pre 40 - 50 účastníkov so všetkým potrebným technickým vybavením.
Gastronomická ponuka pozostáva z miestnych jedál a špecialít pripravovaných z produktov vyrobených v oblasti Lika. Ich kvalitu a pôvod zaručuje certifikát Lika Quality, takže si môžete byť istí, že každé vaše sústo je autentickým gurmánskym zážitkom.
S výhľadom na vodopády národného parku, ako je ten z terasy lobby baru, nie je ťažké si jedlo vychutnať naplno. Šumenie vody, spev vtákov, vôňa lesa a bohatá chuť tradičných špecialít vás prenesú do inej dimenzie, pokojnej a tichej, ďaleko od uponáhľaného každodenného života, na ktorý sme zvyknutí.

Preskúmajte Národný park Plitvické jazerá prostredníctvom ôsmich poznávacích programov, prenajmite si malý veslársky čln a preskúmajte sami najväčšie jazero Kozjak alebo si vyberte z množstva ďalších aktivít v okolí parku. Zažite jazdu na koni v jednom z rančov, preskúmajte život Nikoly Tesly v Pamätnom centre Nikolu Teslu, vyskúšajte jazdu na kajaku na krištáľovo čistej rieke Gacka alebo vyskúšajte niektorú z adrenalínových aktivít.

Hotel Plitvice ponúka 52 ubytovacích jednotiek vybavených minibarom, LCD TV, priamou telefónnou linkou, bezplatným Wi-Fi pripojením na internet a trezorom. Kúpeľňa s fénom a kozmetickými potrebami. 

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Sme členom združenia

Partneri