Hotel Augarten

Destinácia: Rakúsko, Tirolsko, Neustift im Stubaital
Kód zájazdu: 896740
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Augarten

TV domáce zviera chladnička,minibar jacuzzi, vírivka sauna wellness, spa internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 0 m
Hotel Augarten sa nacháza priamo v centre mestečka Neustift len 2 min. chôdze od údolnej stanice Elferlift a 15 km od údolnej stanice kabínkovej lanovky Mutterberg na ľadovec Stubai).

Vybavenie:
Pre hotelových hostí je k dispozícii wellnes ktoré pozostáva z fínskej sauny, bylinkovej sauny, parného kúpeľa, infračervenej kabíny, whirlpool a relaxačnej miestnosti.

Ubytovanie:
Hotel ponúka kvalitné ubytovanie v dvojlôžkových izbách a rodinných izbách. Každá z izieb je vybavená kúpeľňou, WC, telefónom, trezorom a balkónom. 

Dvojlôžková izba Brunelle
pre 2 osoby o rozlohe 29 m2 je zariadená v tradičnom tirolskom štýle s manželskou posteľou, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom. 
Dvojlôžková izba Steinrosl (novinka)
pre 2 osoby o rozlohe 25 m2 je vybavená manželskou posteľou, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom. 
Dvojlôžková izba Arnika (novinka)
pre 2 osoby o rozlohe 29 m2 je vybavená manželskou posteľou, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom.
Junior suite Almrose (novinka)
pre 2-4 osoby o rozlohe 35 m2 je vybavená manželskou posteľou, poschodovou posteľou, TV, telefónom, chladničkou, kúpeľňou, fénom, balkónom a internetovým pripojením.
Rodinná izba Silberdistel
pre 2-5 osôb o rozlohe 40 m2 je vybavená  manželskou posteľou, rozkladacím jednolôžkom, rozkladacím gaučom pre 1-2 osoby, TV, telefónom, kúpeľňou, fénom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom.
Rodinná izba Enzian
pre 2-4 osoby o rozlohe 35 m2 je vybavená manželskou posteľou, rozkladacím gaučom pre 1-2 osoby, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom.   
Rodinná izba Gartensuite
pre max 5 osôb o rozlohe 73 m2 sa nachádza na prízemí hotela a je vybavená 1 x manželskou posteľou a dvomi oddelenými lôžkami, rozkladacím gaučom pre 1 osobu, 2 x kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a terasou.

Stravovanie:
Stravovacie služby sú ponúkané formou polpenzie. Raňajky tvoria bohatý bufet plný tradičných domácich surovín. V čase od 15:00 do 17:00 hod. je prichystané ľahké občerstvenie formou koláčov ktoré sú servírované v zimnej záhrade hotela.  Večere pozostávajú z piatich chodov s možnosťou výberu a k dispozícii je aj šalátový bufet.  

Upozornenie:
V letnej sezóne 2020 sa počas pondelkov budú podávať len raňajky a poobedné občerstvenie. Každý klient získa zľavový voucher vo výške 15 EUR (dospelá osoba) na zakúpenie večere a bude ho môcť využiť v 9 reštauráciach v blízkom okolí hotela Augarten (cca 250 m).     

Možnosť ubytovania so psom na vyžiadanie.                             

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Sme členom združenia

Partneri