Marriott Hurghada

Destinácia: Egypt, Hurghada
Kód zájazdu: 1319647
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Marriott Hurghada

TV práčovňa, čistiareň chladnička,minibar lekárska služba šípky petanque, bocca nechtové štúdio kaderníctvo jacuzzi, vírivka squash potápačské centrum, lekcie potápania biliard masáž volejbal sauna wellness, spa aerobik stolný tenis tenis detské ihrisko miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od letiska: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Rezort v obľúbenom letovisku Hurghada Vás očarí svojimi kvalitnými službami, súkromnou piesočnatou plážou a tiež pestrým programom. Nadšenci športu určite ocenia veľké množstvo športovných aktivít či už na pláži alebo priamo v hoteli. Vďaka svojej dobrej polohe blízko centra je hotel ideálny pre poznávanie okolia a tiež pre priaznivcov aktívnej dovolenky spojenej s nákupmi. Momentálne prebiehajú rekonštrukcie fitness centra, salónu krásy, ktoré budú trvať až do konca júna 2024.

Poloha:
Rezort sa nachádza na pobreží Červeného mora v letovisku Hurghada. Obchody, bary, reštaurácie a kaviarne sa nachádzajú v centre mesta, ktoré je od hotela vzdialené iba 5 km. Pokiaľ túžite vidieť orientálne centrum Hurghady s mešitami či tradičným trhoviskom Dahar, dostanete sa tam pohodlne miestnou dopravou a vzdialené je 10 km. Medzinárodné letisko v Hurghade sa nachádza 15 km od hotela.

Vybavenie:
6- poschodová budova, 281 izieb, výťah, recepcia, lobby s WiFi,hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia (talianska), 5 barov , vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti (v zime vyhrievaný), miniklub (4 - 12r.), detské ihrisko, minidisco, animácie, večerný program, živá hudba, fitnes, aerobik, plážový volejbal, squash, šípky, boccia, sauna, parná miestnosť. Za poplatok: SPA centrum, masáže, manikúra, pedikúra, skrášľovacie procedúry, kaderníctvo, práčovňa, internetová kaviareň, obchody, tenis, biliard, stolný tenis, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (21 - 32 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., deluxe izby (42 m2, max. 2+2), suita (47m2, max.2+2), bezbariérové izby, klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, trezor, set na kávu a čaj, TV, balkón/terasa. Za poplatok:minibar, WiFi, room service.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňaky 06:30 - 10:30,  obedy od 12:30 -15:00, večere 18:30 - 22:00, snacky 16:00 -17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 23:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácia, importované nápoje. Podrobný rozpis konceptu stravovania dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza priamo pri piesočnatej pláži, kde je pre hotelových hostí k dispozícii zadarmo plážový servis ako sú ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar. Klienti môžu využiť aj súkromný ostrovček, kde je vstup do vody po schodisku. Vodné športy a škola potápania sú na pláži k dispozícii za poplatok. Odporúčame obuv do vody.

Dostupné výlety

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Váš E-mail::

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme členom združenia

Partneri