Okruh Južným Talianskom

Destinácia: Taliansko
Kód zájazdu: 1325199
Cena od: 429 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

27.05.2024 7 dní Last Minute 429 € +0 € autobusová
29.07.2024 7 dní First Minute 429 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Rím • ostrov Ischia • Pompeje/Neapol • Amalfitánske pobrežie • ostrov Capri

Program:
1. deň:
v popoludňajších hodinách odchod zo Slovenska NON STOP cez Rakúsko do Talianska.

2. deň:
v ranných hodinách príchod do Ríma, presun metrom do centra mesta – prehliadka mesta (Vatikán, námestie sv. Petra, Anjelský hrad, Panteón, Piazza Navona, fontána di Trevi, Kapitol, pamätník Viktora Emanuela II., Forum Romanum, Koloseum, Španielske námestie). Presun do Kampánie, ubytovanie v oblasti Neapola/Sorrenta v blízkosti mora, večera.

3. deň:
raňajky, fakultatívne výlet na termálny ostrov Ischia (odchod do prístavu, presun trajektom na ostrov Ischia, okruh ostrovom klimatizovaným autobusom, popoludní možnosť kúpania v mori alebo v termálnych bazénoch, v podvečerných hodinách presun trajektom na pevninu, návrat na ubytovanie) resp. individuálne voľno, večera.

4. deň:
raňajky, fakultatívne výlet Pompeje/ Neapol (odchod autobusom do Pompejí – prehliadka bývalého Antického mesta, presun do Neapola – prechádzka historickým centrom mesta, gotický kláštor Monastero di Santa Chiara, kostol Gesu Nuovo, Dóm Sv. Gennara, galéria Umberto, divadlo San Carlo, Kráľovský palác, návrat na ubytovanie) resp. individuálne voľno, večera.

5. deň:
raňajky, fakultatívne výlet na ostrov Capri (odchod autobusom do prístavu, presun loďou na Capri – prehliadka ostrova, fakultatívne možnosť okružnej plavby loďou okolo ostrova, návrat na ubytovanie) resp. individuálne voľno, večera.

6. deň:
raňajky, fakultatívne výlet na Amalfitánske pobrežie (krásna stredomorská krajina, ktorá ponúka skvostné výhľady na krištáľovo čisté more a je právom zapísaná v zozname pamiatok UNESCO) resp. individuálne voľno. Vo večerných hodinách odchod autobusom NON STOP na Slovensko.

7. deň:
v popoludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Stravovanie:
polpenzia

Doprava:
autobusová

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Váš E-mail::

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme členom združenia

Partneri