Zlatá cesta Japonskom a relax na ostrove Bali

Tori brána na ostrove Mijadžima. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO /uploads/martin-simko-hirosimsky-hrad-premietko.jpg Sol Beach House na Bali je veľmi príjemný all inclusive hotel, ktorý znesie tie najprísnejšie kritér V cene ubytovania máte stravovanie blue all inclusive / all inclusive, ktoré zahŕňa miestne alkoholi Hotel je z letiska vzdialený len necelých 35 minút jazdy autom a leží na krásnej pláži Tanjung Benoa Okolie hotela je nádhernou tropickou záhradou a k dispozícii okrem mora a pláže sú aj dva bazény. Izby sú štandardne vybavené klimatizáciou, trezorom, kúpeľňou, minibarom, fénom. Ideálna kombinácia hlbokého poznania a relaxu na ostrove bohov, na Bali. 
foto?: Jozef HARVÁNEK — BU Čierny lávový bazalt v kontraste so sýtozelenou trávou nájdete aj na lokálnych golfových ihriskách. Nekonečné pláže na Bali, na ktorých si budete vychutnávať služby all inclusive. Nechajte sa rozmaznávať na ostrove bohov.
foto?: Ľuboš FELLNER — BUBO Načerpajte energiu.
foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Zaslúžený oddych na čarovnom Bali. Kuta beach.
foto?: archív BUBO Lotos je tradičnou kvetinou aj chrámovou obetinou.
foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Vitajte v krajine inej než všetky ostatné. 
foto: Eva Andrejcová - BUBO Do Japonska sme prvé zájazdy otvorili v roku 2004 a od vtedy sem chodíme pravidelne. Každoročne sme Japonsko sa považuje za jednu z najkvalitnejších kuchýň sveta, kladie sa tu veľký dôraz na kvalitu a Krotké srnky sú poslami šintoistických bohov kami. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO V tokijskom metre, kde sa telefón prepína na tichý režim, číta manga a spí. Už jediná jazda je zážit Japonská socha slobody a Dúhový most z ostrova Odaiba. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Iná kultúra, iné zvyky. Naučíme sa, čo treba spraviť pred vstupom do svätyni a chrámov. foto: Eva An Štvrť Asakusa dýcha atmosférou starého Tokia.
foto: Eva Andrejcová - BUBO 634 metrový Tokijský nebeský strom je najvyššou štruktúrou v Japonsku. foto: Eva Andrejcová - BUBO Sushi, kobe stejky aj vynikajúci streetfood - to je japonská gastronómia. foto: Eva Andrejcová - BUB Chvíľu ako v New Yorku, chvíľu ako v Paríži. foto: Martin Ferenčík - BUBO Ak ste si vybrali hotel z edície Najlepšie hotely sveta Ritz Carlton Tokyo  tak sa určite zastavíte Na najväčšom rybom trhu sveta. Výber ako nikde inde. My sa poprechádzame po jeho vonkajšej časti a o Sushi naše každodenné. Tu ho budú mať radi aj tí čo inak ryby neznášajú. Poznáme najlepšie miesta a Japonsko je krajina vychádzajúceho slnka. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Najstarší budhistický chrám Sensoji v Tokiu. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Neviete po japonsky? Nebojte sa, pri takomto štýle menu hladní neostanete. Vierohodné a detailné mak Zažite s BUBO pravú japonskú onsen-mániu.
foto: ĽUBOŠ FELLNER - BUBO BUBO na tréningu sumo. 
foto: Ľuboš FELLNER — BUBO Vodopád Kegon, krásny v každom ročnom období. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Plavba loďou po vulkanickom jazere Ashi. Ukáže sa nám aj bájna Fudži? foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Sopečné údolie Owakudani. Čierne vajíčko uvarené v sírnych prameňoch vám pridá sedem rokov života. f Výhľad na svätú horu, ktorá sa rada schováva v oblaku. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Veľký bronzový Budha v Kamakure. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Yomeimon je najkrajšou bránou v celom Japonsku. Nikkó vás očarí. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Známy reliéf troch opíc. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Presúvať sa budeme aj megarýchlym šinkansenom. foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Atómový dóm a park mieru ako spomienka na smutnú históriu Hirošimy. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Pred Hirošimským hradom. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Ochutnáte tradičnú slanú palacinku okonomiyaki? Vieme, kde ju pripravia rovno pred vami. foto?: Mart Trajektom sa preplavíme na kedysi svätý ostrov Mijadžima, kde strávime pokojný deň v chrámoch a svät V budhistickom chráme Daisho-in. foto?: Zuzana HÁBEKOVÁ — BUBO Krajina samurajov. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Prekrásne Kjóto. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Bohyňa milosrdenstva Kannon stráži Kjóto. foto: Eva Andrejcová - BUBO Umelecká lukostreľba Kjúdó je v Japonsku veľmi populárna.
foto: ĽUBOŠ FELLNER - BUBO Japonsko je brána do iného sveta. Svätyňa Fushimi Inari. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Šumenie bambusového lesa vo vetre je pre Japoncov jedným z najkrajších zvukov na svete. foto?: Marti Zenbudhistický chrám Kinkaku-ji. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Stretnutie v bambusovom lese Arashiyama. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Impozantný Kiyomizu-dera v Kjóte. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Ak budete mať chuť, mesto si môžete pozrieť aj z Kjótskej veže. foto: Eva Andrejcová - BUBO Svätyňa Kasuga Taisha plná lampiónov a krotkých srniek. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Viete, aké parametre musí spĺňať Kobe steak? Ugrilujte si ho sami a lahodné hovädzie vám bude chutiť Ulicu ako Dotonbori v Osake nenájdete nikde inde. foto?: Zuzana HÁBEKOVÁ — BUBO Tradičná pachinko herňa. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Spolupracujeme s miestnymi sprievodcami, aby sme vám Japonsko priblížili ako nik iný. foto?: Martin
Destinácia: Japonsko, Honšu
Kód zájazdu: 1333955
Cena od: 8 010 €
Príplatky od: 1 222 €
Doprava: letecká
Termín: 08.05.2024 19/18 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440266

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Tokio Typ ubytovania:
Japonsko, Honšu, Tokio
Hirošima
Japonsko, Honšu, Hirošima
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Váš E-mail::

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme členom združenia

Partneri