Dara

Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 968306
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dara

TV chladnička,minibar vodné bicykle bazén vyhrievaný parkovisko detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 200 m


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 4,00- BOJ 06,45, BOJ 12,15- BTS 13,10  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky KSC 08,55- BOJ 11,30,  BOJ 07,30--KSC 08,10. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 


Popis, poloha:
Príjemný obľúbený hotel sa nachádza 200 metrov od severnej pláže a 300 metrov od centra letoviska, neďaleko lunaparku. Hotel má recepciu, vlastnú reštauráciu s terasou, bar, pripojenie na internet a výťah. V areáli hotela je vyhrievaný bazén s oddelenou časťou pre deti. Slnečníky a ležadlá pri bazéne sú zdarma. Bezplatne môžu klienti využiť Wi-Fi pripojenie v hotelovej reštaurácii. Hotel má vlastné parkovisko pre klientov s individuálnou dopravou.  

Ubytovanie:
Dvojlôžkové izby, alebo 2 a 3 trojlôžkové štúdiá s klimatizáciou s možnosťou 2 prísteliek. Každá izba(štúdio) má balkón, TV/SAT, chladničku, rýchlo varnú kanvicu, kúpeľňu so sprchou a WC, Wi-Fi(zdarma).    

Stravovanie:
V cene sú raňajky podávané formou bufetu. Možnosť doobjednať obedy a večere podávané formou menu v hotelovej reštaurácii.  

Pláž:
200 metrov vzdialená piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Možnosť prenajať  slnečníky a ležadlá, ktoré sú za poplatok. Nachádzajú sa tam taktiež bary a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.    

Naše hodnotenie:
Rodinný hotel s milými a ústretovými majiteľmi. Výborný pomer ceny a kvality. Pekne zariadené izby, vyhrievaný bazén, chutná a cenovo dostupná strava v hotelovej reštaurácii. Neďaleko hotela sa nachádza lunapark. Odporúčame pre rodiny s deťmi a pre všetky kategórie klientov.

 

„Cestovanie je jediná vec, ktorú si kúpiš a spraví ťa bohatším.“ ~ neznámy autor

Facebook Elegance Travel Instagram Elegance Travel

Zasielanie noviniek

Adresa el. pošty::

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Sme členom združenia

Partneri